Ny i Kucheza

Vil du være med i Kucheza? Så tilmeld dig i formularen nednfor!

Se listen af hold her.

Hvad er Kucheza?

Vi anbefaler, at man sætter sig ind i hvad Kucheza er for et sted når man starter i klubben – både inden man melder sig ind og når man er startet og skal lære stedet at kende.

Det kan man gøre ved at læse om klubben i nedenstående artikler og se vores video (kommer snart) om klubben.

Kort sagt er Kucheza ikke en musikskole. Der er ingen definerede læringsmål eller struktur. I Kucheza er musik en kultur og en leg. I  Kucheza får børn lov at være børn og møde musik og dans på egne præmisser.

“Det er ligesom på Cuba, i Brasilien eller i Afrika, hvor de har en levende musik-kultur, at musikken, legen, dansen flytter ind i børnene, når de oplever, at de voksne er med.” – Erik Lyhne, Artikel i magasinet Basunen om Kucheza (marts 2017). “Kucheza virker som en rede, hvor børnene kan opdage og pleje deres musikalske talent og tage det med ind i deres voksne liv. Også de, der ikke bliver udøvende musikere eller musikundervisere selv tager den musikalske, legende, dansende tilgang til livet med sig ind i det, de kommer til at beskæftige sig med.”

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ovenfor ses tilmeldingsformularen, som du skal udfylde sammen med dine forældre. I løbet af få dage vil du få svar på, om du er kommet på det ønskede hold, eller om der ikke er plads lige nu, og du derfor er kommet på venteliste. Når du har fået plads på et hold i Kucheza, er pladsen også din i de kommende sæsoner. Så skal du ikke gentilmeldes hver sæson. Du melder dig i stedet ud af klubben, når du ikke længere vil gøre brug af pladsen.

Hvad koster det at gå i Kucheza?

Kucheza koster 900 kr. pr. sæson (forår eller efterår). hvis du gerne vil gå på flere hold, koster det 450 kr. ekstra pr. hold pr. sæson. En af grundene til, at det er så billigt at gå i Kucheza er, at vi forventer at forældrene gi’r en hjælpende hånd ind imellem. Det handler om max. 2 årlige arbejdseftermiddage og afvikling af de traditionsrige afslutningsarrangementer og klub-aftener (kagebagning, græskarindkøb, etc.)

Hvornår starter og slutter Kucheza?

Efterårssæsonen starter i uge 37 og slutter i uge 48. vi har lukket i efterårsferien (uge 42). Efterårssæsonen varer 12 gange.

Forårssæsonen starter i uge 3 og slutter i uge 18. Vi har lukket i vinterferien (uge 7) og i påskeferien. Forårssæsonen varer 14 gange.